• Profil

Historien om Daugbjerg Maskiner ApS

Daugbjerg Maskiner ApS startede i marts 2009, i en baggård i Viborg. I starten var det salg af brugte entreprenørmaskiner, der drev firmaet, men vi fik hurtigt behov for mere plads, så i november 2010 flyttede vi til vores nuværende adresse, Hjulmagervej 1 i Viborg. Nu kan vi stolt sige, at vi er med helt fremme i 1. række, væk fra baggården, klar til at møde vores kunders behov.

Vi blev importør af Hyundai entreprenørmaskiner 01.10.2012. Hyundai entreprenørmaskiner omfatter gravemaskiner, gummihjulslæssere, skid steer og minigravere. Hyundai er verdens 4. største producent af entreprenørmateriel, hvor kvalitet og service er helt i top.

Yderligere, er vi importør af Dieci teleskoplæssere fra Italien, hollandske Knikmops minilæssere, de engelske maskintrailere fra JPM samt vores egne Daugbjerg sortergrabbe, som har slået sig godt fast på det danske marked.

Salget af brugte entreprenørmaskiner fortsætter, så vi stadig kan tilbyde maskiner/materiel, der opfylder lige netop det behov den enkelte kunde måtte have, i alt lige fra teleskoplifte og rendegravere til personlifte og minilæssere.

Vi har også vores egen webshop, hvor man kan købe redskabsbeslag, pallegafler, ophæng m.m.
Indtil videre består firmaet af Peter Daugbjerg, firmaets ejer, Jos van Ewijk som salgskonsulent, Dan Bitsch som økonomichef, Erik Christensen som intern salg/aftersale, Mette Malou N. Christensen i administrationen og Erling Sørensen og Jan Jensen på værkstedet.

Vi står altid til rådighed for eventuelle spørgsmål på tlf. 87 27 12 97 eller 24 86 75 00.

 

Vores åbningstider er:

Mandag - torsdag:  kl. 07.30 - 15.30

Fredag:                 kl. 07.30 - 14.30

Lørdag:                 efter aftale

 

 

foelgospaa facebook

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik