Hyundai og CNH indgår eksklusiv strategisk alliance.

  mini excavator1

  Hyundai Heavy Industries og CNH Industrial ink indgår eksklusiv strategisk alliance for minigravere

  Hyundai Heavy Industries (HHI), verdens største skibsbygger og en førende producent indenfor entreprenørmateriel, har offentliggjort, at de sammen med CNH Industrial, en af verdens største kapitalstærke selskaber, indgår i en eksklusiv, strategisk alliance indenfor kompakte gravemaskiner.

  I den 10 år lange aftale, med mulighed for fornyelse, vil CNH Industrial markedsføre fire (4) modeller af minigravere, som leveres som et komplet produkt af HHI gennem OEM produktion, og ti (10) øvrige modeller af minigravere. Takket være aftalen, forventer HHI en fordobling i salget af kompakte gravemaskiner, over de næste 10 år. Minigravere, som omfattes af denne aftale, forventes at komme på det globale marked fra begyndelsen af 2017.

  De to selskaber har taget samarbejdet et skridt videre, ved at aftale en fælles udvikling af nye modeller og opgradering af eksisterende modeller.

  Mr. S.G. Rhee, COO hos HHI’s Construction Equipment Division udtaler, "Vi har bemærket, at den globale efterspørgsel efter minigravere har været mere stabil, end for det større entreprenørmateriel. Yderligere forventer vi, at efterspørgslen fortsat stiger i de næste år. På baggrund af den tendens, er vi kommet til den konklusion, at alliancen med CNH Industrial, som har flere mærker, herunder Case Construction og new Holland Construction, vil vøre en win-win løsning for begge selskaber. Herudover, tror vi på, at samarbejdet vil lægge et solidt fundament for minigravere og de kompakte entreprenørmaskiner hos HHI's Construction Equipment Division".

  Mr. J.C. Jung, CEO hos HHI Europe tilføjer, “Denne strategiske alliance vil resultere i en udvidelse af vores produktprogram af Hyundai kompakte gravemaskiner; nye modeller vil blive udviklet og eksisterende modeller vil blive opgraderet, med yderligere valgmuligheder. Hyundai importører i Europa vil naturligvis drage fordel af dette, til at udvide deres forretning og yde endnu bedre løsninger til deres kunder”.

   

   

  foelgospaa facebook

  Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik