Hyundai introducerer den nye HL960, som tilbyder den ypperste teknologi indenfor gummihjulslæssere. Efter en undersøgelse blandt maskinførere verden over,...

  hl960Hyundai introducerer den nye HL960, som tilbyder den ypperste teknologi indenfor gummihjulslæssere. Efter en undersøgelse blandt maskinførere verden over, lever den nye maskine op til Hyundais høje standard og design, hvor der er spurgt ind til førernes forventninger til den nye generation af gummihjulslæssere. Resultatet er en ny, sej maskine, med fortræffelig kraft og ydelse.

  Den nye HL960 har en egenvægt på 18.800 kilo og i hjertet af den nye maskine er en STAGE IV Cummins QSB.7 225 HK (168kW) motor, med en høj ydeevne, som gør den nye HL960 op til 10 % mere brændstofeffektiv under læsning, og i stand til at opnå op til 5 % mere produktivitet, sammenlignet med forgængeren, 9A serien.

  Miljøvenlige funktioner

  Udover at være mere brændstofeffektiv – har den nye HL Serie mange andre miljøvenlige funktioner.

  Automatisk sluk af motoren, forhindrer unødigt brændstofforbrug og udstødningsgasser. HL Serien slukker motoren når den går i tomgang. Førerne kan vælge driftsindstilling og tid på tomgang, afhængig af arbejdsmiljø, hvilket forbedrer effektiviteten yderligere. 5 gears transmission med mulighed for at låse converteren, holder også brændstofforbruget nede.

  ECO målerens funktioner giver en jævn økonomisk drift, gennem hyppig kontrol af maskinens driftstilstand. Niveauet på ECO måleren skifter farve, i forhold til motoromdrejninger og brændstofeffektivitet. Desuden overvåger den brændstofforbrug som f.eks. gennemsnitlig forbrug og det samlede brændstofforbrug, som vises på skærmen.

  Når førerne bruger gaspedalen, kan ECO pedalen skelne mellem økonomisk brug og power brug, samt genkende den økonomiske betjening, som nedsætter brændstofforbruget.

  HL Serien omfatter også en ‘hastighedskontrol’, hvor føreren kan begrænse den maksimale kørehastighed indenfor et område på 20 til 40 km/t, for tilpasning til diverse arbejdsbetingelser, hvilket også forbedrer effektiviteten.

  Ny kabine med mere komfort

  Stille, sikker og behagelig - den nye 10 % større ROPS/FOG/FOPS kabine, med fuld justerbart sæde, giver et ergonomisk arbejdsmiljø, som giver den bedste komfort til føreren.

  Den nye kabine er fuldstændig lydisoleret, som ved brug af den sidste nye teknologi indenfor støjreduktion, sikrer et maksimum støjniveau på 68 dB, ved arbejde i støjende miljøer som stenbrud eller affaldshåndtering – den nye HL960 model drager fordele af en 2dB reduktion i kabinestøj, sammenlignet med 9A serien.

  Det nye aircondition system maksimerer ydeevnen på varme og køling, ved at optimere luftgennemstrømningen gennem kabinen.

  Det elektro-hydraulisk integrerede joystick, giver føreren mulighed for at betjene udstyr med en lethed, som igen giver større produktivitet og minimerer træthed hos føreren.

  Hyundais ‘Infotainment’ system - hjælp til føreren

  HL960 er optimeret til at give føreren hurtig adgang til nøjagtig data på maskinen. Denne funktion er særlig vigtig, ved arbejde i krævende miljøer, for at forbedre produktiviteten.

  Den intelligente syv tommer touch skærm kan sammenlignes med displayet på en smart phone, da den er læsbar og større end på de tidligere modeller. Audio systemet, som indeholder en radio, har en integreret Bluetooth håndfri funktion, og en indbygget mikrofon, så føreren sikkert kan modtage og foretage telefonopkald når han er i kabinen. ‘Infotainment’ systemet giver også føreren mulighed for at nyde Miracast systemet, som fungerer via WiFi på førerens smart phone, hvilket gør det nemt at bruge funktionerne på smart phonen oppe på den store skærm, herunder navigation, internet, videoafspilning og at lytte til musik.

  Soft End Stop

  Touch skærmen og joysticket byder på flere (nye) funktioner, som stødfri stop (Soft End Stop) på læssearmen, som betjenes via touch skærmen. ‘Soft End Stop’ starter – når udstyret når til den forudindstillede position. Denne funktion kan deaktiveres via skærmen, hvis føreren ikke ønsker at gøre brug af dette.

  Nyt Vægtsystem

  HL Serien forbedrer præcisionsarbejde med ekstra vægt kalibrering. Den automatiske/manuelle akkumulerede vægtfunktion forbedrer i høj grad effektiviteten. Ikoner viser fejl ved vejning og den to-farvede vægtværdi på skærmen, sikrer nøjagtig vejning.

  Nyudviklede skovle

  Hyundai har også ændret designet på skovlene til gummihjulslæsserne i HL serien, og de kan nu fyldes bedre, har en ekstra spildkant, for at mindske spild af læsset materiale samt udskiftelige slæbesko. HL960 har op til 5 % større produktivitet, sammenlignet med 9A Serien.

  Nem vedligeholdelse – elektrisk motorhjelm

  Ét tryk på en kontakt er alt hvad der skal til, for at få fuld adgang til motorrummet på Hyundais nye gummihjulslæsser – en helt ny funktion, som ikke er set på tidligere Hyundai gummihjulslæssere. Den elektriske motorhjelm gør rengøring og vedligehold lettere. Første udskiftning af olie og filtrer er fastsat til 250 timer, for at reducerer vedligeholdelsesomkostningerne. HL Serien er udstyret med et stort luftfilter, en automatisk støvfjerner og et tre-trins turbo pre-filter, som tilvalg, for at forbedre levetiden og holdbarheden. Maskinen har også et fuldt forseglet motorum, designet til at forhindre risikoen for brand, forårsaget af udefrakommende skidt.

  Større dumphøjde

  Den nye gummihjulslæsser kan også leveres i en XT version (større dumphøjde).

  Specifikationer HL960:

  Maskinvægt 18800 kg

  Motor Cummins QSB6.7 - EU Stage IV / Tier 4 Final

  Motorydelse 168 kW / 225 hk (2200 o/min)

  Skovlkapacitet 3,1-3,4m³

  Brydekraft 163.5 kN

  Dumphøjde 3.365 mm

  hl960 1

   

  foelgospaa facebook

  Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik