Den nye heavy line HX260 L, 26 tons bæltegraver, er den sidste nye heavy line maskine fra den Sydkoreanske producent Hyundai. Den nye kraftfulde maskine er...

  hx260lDen nye heavy line HX260 L, 26 tons bæltegraver, er den sidste nye heavy line maskine fra den Sydkoreanske producent Hyundai. Den nye kraftfulde maskine er rangeret ved siden af dens storebror, den 30 tons HX300L. Den nye serie af HX gravemaskiner, byder på en stor forbedring i både design og brugervenlighed, i forhold til den tidligere 9A serie af gravemaskiner. Maskinerne er mere energibesparende og kan udstyres med det sidste nye 360 graders kamerasystem.

  Sikkerhed først – Udsyn og Sporing

  Hyundais nye ‘Advanced Around View Monitoring’ (AAVM) kamerasystem, advarer føreren, hvis der er personer eller genstande indenfor maskinens arbejdsområde, hvilket giver føreren fuld kontrol og præcision over maskinen og omgivelserne. Kamerasystemet, som er tilvalg til maskinen, vises på en 8” skærm, og har to vigtige funktioner: AVM (Around View Monitoring) og IMOD (Intelligent Moving Object Detection). Fire kameraer filmer hver side på maskinen, hvilket betyder at AVM systemet giver et 360° overblik over arbejdsområdet. IMOD viser alle bevægelser omkring maskinen. Bevægelserne bliver vist på skærmen, enten ved en rektangel omkring det bevægelige objekt eller ved indikation med pile, på den side, hvor der er bevægelse.

  Forbedret effektivitet – mere grøn og ren

  Hyundai HX260 L er udstyret med den nyeste 142 kW Cummins QSB6.7 motor, som opfylder de seneste emissionskrav, Stage IV, med reduktion af partikler og NOx udstødningsgasser. Sammenlignet med Hyundai 9A serien, kan Hyundai HX260 L prale med en reduktion på 90 % af NOx. Dette resulterer i et mindre brændstofforbrug på op til 14 %, afhængig af anvendelsen, sammenlignet med Hyundais 9A serie. Hyundai HX260 L er udstyret med en ECO måler, som giver en økonomisk drift af maskinen. Niveauet og farven på måleren, viser omdrejninger på motoren og niveauet på brændstofeffektiviteten. Udover det, viser den også status på brændstofforbrug, som f.eks. gennemsnitlig forbrug og det totale brændstofforbrug.

  Øget holdbarhed og sikkerhed, med nyt design udvendigt

  Med den nye motorteknologi, er ventilationen blevet øget, for at sikre en bedre luftgennemstrømning til motoren. Arbejdslyset bag er også placeret for bedre udsyn, som er mere sikkert for føreren. Et nyt gelænder er installeret og adgangen til luftfiltrene er forbedret, for nemmere adgang ved vedligehold. Kabinen har også fået et nyt design – en ny, stor frontrude er monteret og førerens dør er nu nemmere at åbne indvendig fra, med et ekstra gelænder. Interiøret på HX kabinen har 13 % mere plads til føreren (sammenlignet med 9A-serien). Et nyudviklet aircondition system giver en bedre luftcirkulation i kabinen.

  Et nyt aircondition system

  Med forbedret aircondition og varme, øger HX Serien køle/varme kapaciteten med op til 15 %, for at give et behageligt arbejdsmiljø hele året rundt.

  Større touch farveskærm for nem betjening

  En vigtig forbedring på den nye HX serie er den nye og større 8 tommer touch skærm. Den er nem at læse og visningen på skærmen kan justeres, så den passer til føreren. Den kan kontrolleres via touch kontrol og/eller ny haptisk kontrolknap, hvilket er almindeligt i personbiler i luksusklassen. At få forbindelse til en mobiltelefon er lettere end nogensinde før.

  Hi-mate (Remote Management System)

  Maskinen er også udstyret med Hi-Mate, som er et eksternt system, udviklet af Hyundai. Gennem sin sattelitdrevne teknologi, kan kunderne nu drage fordel af et højt niveau af service og produktsupport. Med bare ét tryk på en knap, er brugerne i stand til at evaluerer maskinens præstation eksternt, få adgang til diagnostiske oplysninger og kontrollerer maskinens lokation. Det er oven i købt muligt at programmerer et virtuelt ‘geo-hegn’ for at forhindre maskinen i at forlade et specifikt område.

  Specifikationer:

  Maskinvægt 25600 kg

  Motor Cummins QSB6.7 - Stage IV

  Motorydelse 142 kW / 190 hk (1950 o/min)

  Skovlkapacitet 1.08 - 1.50 m³

  Brydekraft 178.5 kN

  Gravedybde 7.000 mm

  Grave rækkevidde 10.360 mm

  hx260l 1

   

  foelgospaa facebook

  Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik