• Hyundai Rules The Ground
 • Sticker HX HL
 • AAVM Web
 • Himate Til Web
 • Hyundai HL 960
 • Web Skilt 060417
 • Forside Web Hyundai HL760 Ret
 • HX260L 1

Ugens maskine

Hyundai HL740-9

Hyundai HL740-9

Brugt gummihjulslæsser Hyundai HL740-9 fra 2010

Ring for pris

Brugte maskiner

3678 - Hyundai R145LCR-9A

3678 - Hyundai R145LCR-9A

Brugt gravemaskine, Hyundai R145, årgang 2015, kørt ca. 3000 timer.

Ring for pris

3354 - Kersten K 2000 Proff

3354 - Kersten K 2000 Proff

Kersten K2000 Proff, med hydraulisk fremdrift frem/bak, hydraulisk udtag, fejekost 100 cm, mekanisk sving af kost. 

Ring for pris

3353 - Kersten K 820 Proff

3353 - Kersten K 820 Proff

Kersten K820 Proff, med hydraulisk fremdrift frem/bak, hydraulisk udtag, fejekost 90 cm, mekanisk sving af kost, opsamlerbakke. For mere information - ring til Peter på 24 86 75 00.

Ring for pris

Nyheder

  henning have kobt 6 hyundai gravemaskiner foto 2Daugbjerg Maskiner har netop leveret fem styks seks tons Hyundai gravemaskiner til entreprenør Henning Have A/S, der allerede havde en af slagsen plus en minigraver og en 22 tons gravemaskine, som der alle er stor tilfredshed med.

  Stemningen er god, og der bliver kastet hurtige vitser og drillerier afsted på en ret regnvåd formiddag i november. Nogle få af de i alt 150 medarbejdere i entreprenørvirksomheden Henning Have A/S med afdelinger i Vejen og Kolding er ude i vejret og ved at stille de fem funklende nye Hyundai R60CR-9A 6 tons gravemaskiner op på række foran kontoret. Gravemaskinerne er netop ankommet på blokvogne, og selvfølgelig er det en god dag for folkene, der skal køre med de nye gravemaskiner.

  - De har markedets bedste førervenlighed, og så er vores eget værksted glad for dem på grund af flere fordele ved dem fremfor andre fabrikater, konstaterer Henning Have. Han har afsøgt markedet, før han besluttede sig for netop Hyundai, der bliver importeret til Danmark af Daugbjerg Maskiner med hjemsted i Viborg.

  En overbevisende kvalitet

  Selvfølgelig skal sådan et køb markeres med nogle ordentlige fotos med gravemaskinerne og folkene - også selvom det bestemt ikke er fotovejr. Så uanset, at Henning Have er en meget travl mand, skal de fem Hyundai R60CR-9A stå perfekt, før fotografen får lov at knipse løs.

  - Vi lever af at lave ordentligt arbejde med ordentlige maskiner, der udover at være førervenlige har lave omkostninger til vedligehold, fastslår han. Første gang, han købte en Hyundai gravemaskine, var, da Peter Daugbjerg læssede minigraveren af hos ham og sagde, han skulle prøve den af.

  - Jeg fik at vide, at jeg lige så godt straks kunne tage den med hjem igen. Men jeg lod den stå, og der gik 14 dage.

  - Så ringede Henning og sagde, at jeg bare kunne sende en faktura, siger en tilfreds Peter Daugbjerg.

  Sikkerheden er vigtig

  I modsætning til alle øvrige seks tons gravemaskiner er en Hyundai R60CR-9A udstyret med store døre på hængsler - det er ikke skydedøre som på andre fabrikater.

  - Det giver meget bedre adgangsforhold både for føreren og vores folk på værkstedet, der skal servicere dem, fremhæver Henning Have. Han peger på, at en anden oplagt fordel er, at der er bluetooth i radioen, så føreren kan snakke håndfrit via anlægget i kabinen, mens han graver.

  - Det er i høj grad med til at øge sikkerheden, og det er meget vigtigt, fastslår han. Betjening af radio og telefon sker desuden nede i instrumentpanelet, så føreren nemt kan nå det.

  - Det er som i en moderne personbil, siger Henning Have. Henning Have A/S har i alt 25 gravemaskiner under otte tons, og nu er de syv af dem således Hyundai - og mon ikke flere af dem bliver af det mærke fremover?

  henning have kobt 6 hyundai gravemaskiner foto 1

   

  foelgospaa facebook

  Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik